Kayısı İşleme Tesisi
Gıda sektöründe şirketimizin faaliyet alanları kayısı, kayısı çekirdeği, kuru incir, kuru üzüm ve kuru gıdadır . Bu doğrultuda, şirketimiz son yıllarda Malatya’nın en büyük ve en modern fabrikasını 2. Organize Sanayi Bölgesinde kurmuştur. GOLDEN BRANCH, ALTIN DAL markası ile ihraç edilmektedir.
Şirketimiz gıda üretiminde %100 hijyen bir ortamda tamamen ihracata yönelik kayısı işlenmekte ve paketlenmektedir. Fabrikamız 11.000 m2 kapalı, 51.000 m2 açık, 500 m2 doğal kurutma alanı ve 2.000 m2 soğuk hava deposunu kapsamaktadır.
Kalite Politikamız;
Kalitede sürekliliği sağlamak amacı ile Gıda Güvenliği ve Hijyen Faktörleri şirketimizin üzerinde hassasiyetle durduğu iki önemli unsur olup, bu amaç doğrultusunda şirketimiz, gıda mühendisleri, teknikerler ve konusunda uzman farklı meslek guruplarından oluşan bir kalite kontrol takımı kurarak hedeflerine kararlı adımlarla ulaşmaya çalışmaktadır.
Vizyonumuz;
Kuru Kayısı tedariğinde dünyanın en iyi markası olmak.
Misyonumuz;
Ürünlerimizi, müşterilerimize kaliteden ödün vermeden rekabetçi fiyatlarla sunmak.
Hedeflerimiz;
- Kaliteden ödün vermeden sonsuz müşteri memnuniyeti sağlamak.
- Güncel değişimleri takip edip firmamıza uygulayarak pazarımızda hızla büyümek.
Sertifikalarımız;
- ISO-22000-2005
- TSE (Türk Standartları Enstitüsü)
- KOSHER Sertifikası
- BRC Sertifikası
- HELAL Sertifikası
- ISO 9001 Kalite yönetim sertifikası
- OHSAS 18001 İş sağlığı ve iş güvenliği sertifikası
- ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi sertifikası